De voordelen van WoonEnergie

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties én hun huurders. We zijn doelbewust opgericht door een breed collectief van woningcorporaties: onze kennis van deze wereld combineren wij effectief met onze expertise binnen de energiebranche. U profiteert daarvan.

Zet als woningcorporatie samen met WoonEnergie een grote stap in de richting van uw 20/20/20-doelstelling. Hoe meer uw huurders op energie besparen en groene stroom gebruiken, hoe kleiner hun gezamenlijke CO2-uitstoot.

  • Ruim 100 woningcorporaties hebben gekozen voor WoonEnergie
  • WoonEnergie is de enige energieleverancier die zich exclusief inzet voor de belangen van huurders én woningcorporaties;
  • Huurders die deelnemen krijgen voordelig stroom en gas, met 100% groene stroom. En praktische hulp bij hun energiebesparing. Uw corporatie profiteert mee met een lagere CO2-uitstoot, zonder investeringen.
  • Uw 20/20/20-doelstelling behaalt u eerder, via meer tevreden huurders.
     

Woningcorporaties concreet helpen met besparen - inclusief betrouwbaarheid, gemak en ontzorging: daar ligt de kracht van WoonEnergie. Heeft u ook interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op