WoonEnergie_306.jpg

De voordelen van WoonEnergie

Als de energieleverancier voor woningcorporaties en hun huurders, biedt WoonEnergie aan huurders een gegarandeerd scherp tarief dankzij de Top 3 Prijsgarantie. En als onderdeel van Eneco zijn wij de brug naar de corporatiemarkt voor de innovatieve ontwikkelingen die uw woningvoorraad verduurzamen en uw huurders helpen besparen.

Verlaag de CO2 uitstoot van uw woningvoorraad met de Eneco WarmteWinner®

Door woningen duurzamer te verwarmen, besparen we gas. WoonEnergie biedt daarom, als onderdeel van Eneco, de Eneco WarmteWinner® aan. De WarmteWinner doet precies wat hij zegt: warmte terugwinnen. WoonEnergie biedt de WarmteWinner aan in combinatie met de slimme thermostaat Toon® en een 5-jarig abonnement op Toon.

Meer informatie

WW_Los_L.Blauw.jpg

Kosteloze installatie van 1 Eneco WarmteWinner® en Toon®

Door woningen duurzamer te verwarmen, besparen we gas. WoonEnergie biedt daarom, als onderdeel van Eneco, de Eneco WarmteWinner® aan. Bent u benieuwd naar hoe dit voor u en uw huurders werkt? Probeer het nu zelf en vraag kosteloos een installatie van 1 WarmteWinner met Toon aan voor een proefwoning. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Bekijk de actievoorwaarden
WW zolder_Mitros.jpeg.jpg

Wie gingen u al voor met verduurzamen?

Onder andere Mitros & Alwel, maar ook een aantal kleine woningcorporaties hebben al de eerste stappen gezet om hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Bekijk de projecten
9.jpg

WoonEnergie kijkt terug op een geslaagde Duurzame Donderdag

En ander nieuws over WoonEnergie

WoonEnergie nieuws