WoonEnergie_239A.jpg

Keuzegemak in groene stroom, daar staan we voor

Wilt u alleen stroom, of ook gas? U bepaalt. Belangrijk: u ontvangt bij ons automatisch 100% groene stroom.

WoonEnergie_205.jpg

Zekerheid met Blijvend Voordeel

U kunt kiezen uit overeenkomsten met een looptijd van 1 of 3 jaar, met een vast leveringstarief gedurende de gehele looptijd.

Meer over Blijvend Voordeel
WoonEnergie_89.jpg

Modelcontract voor flexibiliteit

Het WoonEnergie modelcontract heeft een variabel tarief en een onbepaalde looptijd. Zo profiteert u altijd van een actueel tarief en flexibiliteit.

Meer over het modelcontract
WoonEnergie_306A.jpg

Aanmelden bij WoonEnergie

Wilt u zich aanmelden voor een energiecontract bij WoonEnergie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

0800 - 1466 (gratis)

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur

Of stuur een e-mail

En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In 4 stappen naar WoonEnergie

Overstappen naar WoonEnergie is heel gemakkelijk. Wij regelen binnen 4 weken uw gehele overstap. Hieronder leggen we u stap voor stap uit wat u van ons kunt verwachten tijdens uw overstap.

 • 1

  Contractbevestiging en bedenktijd

  U ontvangt binnen 2 dagen per e-mail of binnen 7 dagen per post uw contractbevestiging. Heeft u zich bedacht? U kunt het contract binnen 14 dagen annuleren.

 • 2

  Uw overstap naar WoonEnergie

  WoonEnergie regelt uw overstap. Wij zeggen uw huidige overeenkomst met uw huidige leverancier op en ondertussen gaat de energielevering gewoon door.

 • 3

  Het doorgeven van uw meterstanden

  Enkele dagen voordat WoonEnergie start met de energielevering, vragen wij u om uw meterstanden door te geven. Heeft u een slimme meter? In dat geval hoeft u niets te doen.

 • 4

  Start energielevering

  Op de datum die staat aangegeven in uw overeenkomst starten we de energielevering. Dit is maximaal 3 maanden na uw aanmelding.

Veelgestelde vragen

Als u overstapt naar WoonEnergie berekenen we, op basis van het historisch verbruik van uw woning, hoeveel enerie u het komende jaar gaat gebruiken. En welke kosten daarbij horen.

Meer informatie over het termijnbedrag

Enkele dagen voordat WoonEnergie start met de energielevering of het berekenen van uw jaarnota, ontvangt u een verzoek om uw meterstanden door te geven. Heeft u een slimme meter? In dat geval hoeft u niet te doen, de standen worden dan automatisch doorgegeven.

Meer informatie over meterstanden

Van uw vorige leverancier ontvangt u uw laatste nota. Berekent uw vorige energieleverancier u een opzegboete? Dan vergoedt WoonEnergie de opzegboete tot maximaal € 250.

Bekijk de voorwaarden

Wij vergelijken onze tarieven met die van andere leveranciers. Op basis daarvan stellen wij onze prijzen op zo'n manier vast dat deze altijd binnen de top 3 van vergelijkbare aanbiedingen vallen. Naast een energieprijs die altijd tot de top 3 van vergelijkbare aanbiedingen behoort, heeft u bij ons ook een gratis klantenservice en gunstige voorwaarden voor de energielevering.