Uw geldzaken op orde met Geldfit

Soms is het lastig om uw geldzaken op orde te krijgen. Een steuntje in uw rug kan dan fijn zijn. WoonEnergie werkt samen met Geldfit om u inzicht te geven in uw financiële situatie. Op deze pagina leest u hoe Geldfit werkt en wat u kunt doen.

Hoe werkt Geldfit?

WoonEnergie en Geldfit werken samen aan het gezond houden van uw geldzaken. Met inzicht in uw financiële situatie, advies en handige tips. Zodat u elke maand uw vaste uitgaven kunt betalen. Zoals uw huur, verzekeringen, gas, water en licht. En ook geld overhoudt om van te leven.

Ga naar Geldfit.nl/energie en ontdek wat u kunt doen. Krijg gratis en anoniem advies en tips om energie te besparen. En kijk of u recht heeft op energietoeslag. Ook ziet u welke organisaties bij u in de buurt kunnen helpen met uw geldzaken. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf of u contact opneemt met een organisatie. U zit nergens aan vast.

Een betalingsregeling afspreken

Het kan een keer gebeuren dat u uw nota niet kunt betalen. Bijvoorbeeld als deze net op een verkeerd moment komt. Of hoger is dan verwacht. Een betalingsregeling kan dan helpen. Via Mijn WoonEnergie kunt u eenvoudig en snel een betalingsregeling met ons afspreken. U betaalt dan het openstaande bedrag in delen.

Kijk voor meer informatie op WoonEnergie.nl/betalingsregeling. Komt u er niet uit? U kunt ook bellen naar 0800 - 1466 (gratis). Wij zijn op werkdagen bereikbaar.

Komt u er niet uit? U kunt ook bellen naar 0800 - 1466 (gratis). Wij zijn op werkdagen bereikbaar.