EnergieMonitor

De EnergieMonitor is een slimme online tool die u direct een helder inzicht geeft in uw energieverbruik. Mede door de BespaarTips weet u precies waar u op moet letten. Zo wordt het besparen van energie veel makkelijker. Het energieverbruik in uw huishouden kan op die manier structureel worden verlaagd, waardoor u minder kosten maakt. Wanneer u de EnergieMonitor actief gebruikt bespaart u al gauw tussen de € 120,- en € 170,- per jaar. Dat is mooi meegenomen!

we_energiemonitor_1_.jpg

Zo werkt de EnergieMonitor

De EnergieMonitor geeft u inzicht. U hoeft alleen periodiek uw meterstanden in te vullen: het resultaat is een duidelijk overzicht van een grafiek die uw energieverbruik in huis toont. Elke week, maand of op jaarbasis bekijkt u zo eenvoudig uw stroom- of gasverbruik.

Uw verbruik wordt direct vertaald naar uw verbruikskosten, op basis van uw actuele tarieven. Heel duidelijk dus. Zo is besparen op energieverbruik in uw huishouden verrassend eenvoudig. Als u een slimme meter heeft worden uw meterstanden automatisch uitgelezen en in de EnergieMonitor getoond. Wilt u een slimme meter aanvragen? Neem dan contact op met uw netbeheerder.

Start vandaag met besparen: Activeer Mijn WoonEnergie

Activeer uw account en vul uw meterstanden in. De EnergieMonitor doet de rest. Start vandaag nog!
Activeer Mijn WoonEnergie