Nieuwe Algemene Voorwaarden

Per 1 augustus 2013 herzien wij als gevolg van de inwerkingtreding van het nieuwe marktmodel onze Algemene Leveringsvoorwaarden. De gewijzigde voorwaarden hebben betrekking op de levering van elektriciteit en gas aan alle bestaande en toekomstige consument klanten van CEN b.v. (h.o.d.n. WoonEnergie), voorheen bekend onder de naam Centrica Energy Netherlands b.v..

De gewijzigde voorwaarden kunt u vanaf 1 juli 2013 hier downloaden en worden als volgt genoemd: De Algemene Voorwaarden 2013 voor de levering van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers. Ook de Kwaliteitscriteria zijn per dezelfde datum aangepast aan gewijzigde regelgeving.

Voor Woningcorporaties die het product Tussenlevering afnemen gelden met ingang van 1 augustus 2013 de Algemene Voorwaarden Kleinzakelijk voor Tussenlevering.

Per gelijke datum komen de volgende voorwaarden, zoals voorheen gehanteerd door CEN b.v. of Centrica Energy Netherlands b.v. te vervallen:

  • De Algemene Voorwaarden 2006 voor de levering van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers;
  • De Bijzondere voorwaarden van WoonEnergie.
  • De Algemene voorwaarden Zakelijk.

                                              

Bij een wijziging van de Algemene Leveringsvoorwaarden heeft u  de gelegenheid om van leverancier te wisselen. Voor de opzegtermijn en/of eventuele opzegvergoeding kunt u uw contractvoorwaarden raadplegen.