Producten en tarieven

WoonEnergie biedt u voordelige energie. Sterker nog, we geven u een top 3-prijsgarantie. Nu en in de toekomst. Dit betekent dat uw tarief behoort tot de drie voordeligste van Nederland, in de markt van vergelijkbare aanbiedingen.

Vast tarief

U kunt kiezen uit overeenkomsten met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar, met een vast tarief gedurende de gehele looptijd. Zo weet u zeker dat u niets te veel betaalt. Met een vast tarief kiest u voor zekerheid. U profiteert van een voordelig tarief, waarvan u zeker weet dat deze gedurende de looptijd van uw overeenkomst niet wijzigt, ook al stijgen de marktprijzen wel.

WoonEnergie modelcontract

Naast deze producten biedt WoonEnergie per 1 juli 2012 ook nog een product met looptijd voor onbepaalde tijd en een variabel tarief, het modelcontract. Kiest u voor een variabel tarief dan heeft u flexibiliteit. De variabele tarieven voor stroom en gas worden twee keer per jaar aangepast aan de op dat moment geldende marktomstandigheden. Bekijk hier de onderdelen en voorwaarden van het modelcontract.

Lees meer over het modelcontract

Uw tarieven Waarom uw gegevens met ons delen?

Waarom uw gegevens met ons delen?

Alleen met uw persoonlijke gegevens kunnen we er voor zorgen dat de berekening aansluit op uw persoonlijke situatie. En ons aanbod dus ook! Hiervoor hebben wij uw laatst bekende jaarverbruik nodig. Deze vindt u op uw laatste jaarnota. Als ons aanbod gebaseerd is op dit laatst bekende jaarverbruik kunnen wij u de beste inschatting geven van de te verwachten kosten. Daarnaast hebben we ook uw postcode nodig om de regio afhankelijke kosten te kunnen bepalen. Tot slot is het handig als u aangeeft of u voor een enkeltarief of een normaal- en daltarief kiest.

Geeft u uw persoonlijke gegevens liever niet door? Dan kunnen we u een aanbod doen o.b.v. een inschatting. Deze inschatting maken we met behulp van enkele belangrijke kenmerken van uw woonsituatie. De te verwachten kosten sluiten preciezer aan op uw persoonlijke situatie o.b.v. uw gegevens, dan wanneer u dit berekent o.b.v. een inschatting.

Ik weet mijn verbruik niet

Kiest u voor normaal- en daltarief?
Dan gaan we in de berekening van de jaarkosten uit van de volgende verdeling:

50% van uw verbruik tegen normaaltarief
50% van uw verbruik tegen dal tarief

Deze percentages zijn gebaseerd op uw gemiddelde verdeling van normaal- en daltarief van een gemiddeld gezin.

Teruglevering

Weet u niet hoeveel u teruglevert? Vul dan 1700 kWh in.

Vraagteken
kWh
m3

Vul uw postcode in om de tarieven te tonen.

Alle leveringskosten zijn inclusief btw, opslag stimulering duurzame energie (tarief 2017), energiebelasting (tarief 2017) en bij gas ook inclusief gasregiotoeslag, bij een jaarlijks verbruik tot 10.000 kWh en 5.000 m3. In ons voorwaardenoverzicht leest u hoe onze tarieven zijn opgebouwd en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Direct aanmelden

Profiteer van de top 3 prijsgarantie, gratis klantenservice en start met het BespaarPlan.

Direct aanmelden