Top 3 prijsgarantie

Door u aan te melden bij WoonEnergie heeft u al meteen uw eerste stap gezet met het BespaarPlan. WoonEnergie geeft altijd een Top 3 prijsgarantie bij een 1, 2 of 3-jarig energiecontract. Dit betekent dat uw tarief behoort tot de drie voordeligste van Nederland, in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. Bovendien is onze stroom 100% groen. Dus goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Samen voordeel

WoonEnergie levert u voordelige energie (groene stroom en gas) volgens een blijvend laag tarief dankzij goede afspraken met onze energieleverancier. U merkt  dit direct via ons prijsvoordeel, met als gevolg uw lagere energierekening. Samen voordeel, want het leven kan goedkoper. Nog geen klant?

Meld u nu aan

Opbouw van uw energietarief

De prijs die u betaalt voor energie bestaat uit drie elementen: levering, transport en belasting (energiebelasting en btw). De energiebelasting wordt afgedragen aan de overheid. De transportkosten worden betaald aan de netbeheerder voor het transport van energie en onderhoud van de stroomkabels en gasbuizen. 

Tools die u extra helpen besparen

WoonEnergie heeft diverse slimme tools ontwikkeld die u kunnen helpen met het verder verlagen van uw energierekening. Onze Top 3 prijsgarantie is pas het begin, met onze tools kunt u vervolgens - op meerdere manieren - eenvoudig blijvend energie besparen. Bijvoorbeeld met de EnergieMonitor.

Meer over de EnergieMonitor

Hulp bij aanmelden

Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800 - 1466 (gratis) tijdens werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur.